Foto op hout printen

Voorbeelden van
Foto's op hout

 

4498_2

Kinderfoto’s op hout

Wat is er mooier dan een foto van je eigen kinderen of kleinkinderen? Laat ze vereeuwigen met een foto op hout. Dit zal de eye catcher zijn van jouw ruimte en zal zorgen voor een persoonlijke uitstraling.

4498_4

Trouwerij foto’s op hout

Vaak is je trouwerij een van de mooiste momenten uit je leven, laat dit moment vastleggen met een foto op hout! Hierdoor kun je nog lang nagenieten van deze bijzondere dag en blijven de mooie herinneringen dichtbij.

4498_5

Dieren foto’s op hout

Huisdieren zijn vaak een deel van het gezin, laat ze daarom eens vastleggen op de gevoelige plaat. Het is natuurlijke helemaal schitterend om ze een plekje te geven in je huis op een foto van hout!

4498_6

Babyfoto’s op hout

‘De tijd vliegt voorbij’ hoor je vaak zeggen. Laat daarom nu een mooie foto van jouw baby printen op hout! Zo blijft de herinnering van je kleine lieve kindje, terwijl zij steeds groter worden en misschien wel wat ondeugender.

4498_1

Gezinsfoto’s op hout

Vakanties kosten vaak veel geld en de tijd vliegt voorbij, laat nu jouw herinnering aan die mooie zonsondergang op vakantie vereeuwigen op een hout! Zo kun je nog lang nagenieten van jouw vakantie en de mooie herinneringen.

4498_8

Vakantiefoto’s op hout

Een gezinsfoto laten printen op hout is geschikt voor elke huiskamer. De dierbaarste mensen uit je leven altijd een beetje ‘aanwezig’. Zeker als de kinderen groter worden en uit huis gaan, houd je ze toch een beetje bij je.

4498_9

Wereldkaart op hout

Ben jij een echte avonturier? Iemand die de hele wereld rondtrekt en overal is geweest? Dan is een wereldkaart op hout echt iets voor jou! Met een wereldkaart op hout houd je gemakkelijke bij waar je allemaal bent geweest en geeft het ook nog eens een sfeervolle look in je huis. Het zegt namelijk iets over wie je bent en waar je echt van “hout” ;-).

4498_3

Een panorama foto op hout

Op vakantie of gewoon tijdens een dagje uit of op dat vette festival een gave panorama foto gemaakt? Laat die nu printen op hout en verrijk je interieur met dit prachtige product!

Contact Offerte aanvragen