Foto op hout printen

Bestel
Foto op Multiplex

Een foto op multiplex heeft een natuurlijk uiterlijk en is scherp geprijsd. Een foto op multiplex is opgebouwd uit verschillende houtfineerlagen. Het hout is glad en daardoor bevinden zich er geen scheuren, noesten in het materiaal. Je foto wordt uit één deel gemaakt en bestaat dus niet uit losse planken.

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Mijn onderneming is door de hele winkelstraat eindelijk goed zichtbaar dankzij de dubbelzijdige kioskvlaggen

Jan Klaasen - Winkelmanager

Vanaf

€19,95

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING
Beachflags recht

Ophangsysteem voor de foto op hout

Voor de foto’s op hout bieden wij een handig en gemakkelijk ophangsysteem aan, welke wordt geleverd inclusief schroeven en pluggen. Het ophangsysteem is zeer gemakkelijk aan de achterkant te bevestigen voor een snel en mooi resultaat.

Het is belangrijk om voorzichtig gaten in de muur te boren, wij raden aan om in ieder geval geen spijkers te gebruiken. Let er verder goed op dat je de gaten evenredig van elkaar boort zodat de foto niet scheef hangt. Bij het ophangsysteem wordt een duidelijke ophanginstructie meegeleverd.

Het ophangsysteem voor de foto op hout is zeer gemakkelijk te monteren en zorgt voor een prachtig resultaat. Het ophangsysteem is namelijk niet van de voorzijde te zien, en zorgt voor ruimte tussen de foto op hout en de muur wat een stukje dieptebeleving creëert.

Contact Offerte aanvragen